M3GAN

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

💥 𝗦𝗨𝗕𝗢𝗧𝗔 𝟭𝟭.𝟬𝟮. 𝘂 𝟭𝟵:𝟬𝟬𝗵 💥
👉 M3GAN
👉 Ulaz 3,50€
ŽANR: horor, triler, znanstvena fantastika

M3GAN je čudo umjetne inteligencije, realistična lutka programirana da bude djetetov najbolji prijatelj i najveći saveznik roditelja. Dizajniran od strane briljantne robotičarke Gemme u tvornici igračaka, M3GAN može slušati, gledati i učiti dok postaje prijatelj i učitelj, prijatelj u igri i zaštitnik, a sve za dijete za koje je vezana.
Kad Gemma iznenada postane njegovateljica svoje osmogodišnje nećakinje Cady koja je ostala bez roditelja, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod velikim pritiskom na poslu, Gemma odlučuje upariti svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema - ali to je odluka koja će imati nesagledive posljedice.

€3,50

Neustrašiva Dina

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

💥NEDJELJA 𝟭𝟮.𝟬𝟮. 𝘂 𝟭8:𝟬𝟬𝗵💥
👉 Neustrašiva Dina
👉 Ulaz 3,50€

O fimu:
Vječno optimistična kuoka po imenu Dina ima nemoguć san – pobijediti u ‘Najstrašnijim igrama na svijetu’. Skriveni grad vrvi od priprema za ‘Najstrašnije igre na svijetu’, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se natječu za željnu titulu

€3,50

Medo sa Sjevera: Obiteljsko putovanje

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

🍿 𝗠𝗲𝗱𝗼 𝗦𝗮 𝗦𝗷𝗲𝘃𝗲𝗿𝗮 𝟰
🍿 𝟮𝟮.𝟬𝟭. 𝘂 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵
🍿 𝗨𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗮 3.50€
🍿 𝗦𝗶𝗻𝗸𝗿𝗼𝗻𝗶𝘇𝗶𝗿𝗮𝗻𝗼
🍿 𝗗𝘃𝗼𝗿𝗮𝗻𝗮 𝗸𝗹𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘇𝗶𝗿𝗮𝗻𝗮

Sadržaji filma:
Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji kreću u još nejednu zimsku avanturu! Ono što je trebalo biti opuštajuće obiteljsko putovanje pretvara se u važnu misiju. Preopterećen kraljevskim dužnostima, Norm se bori kako bi dovoljno vremena odvojio za kraljevstvo, ali i svoju obitelj. Kad mu u gluho doba noći misteriozno ukradu krunu, Norm mora krenuti na epsko putovanje, prerušeno u obiteljski odmor, kako bi ušao u trag lopovu, pronašao svoju krunu i usput naučio vrijednu lekciju da ništa nije nemoguće ako uz sebe imaš obitelj koja je uvijek spremna pomoći.

Trajanje filma: 89 mimuta
Originalni naziv: Norm of the North: Family Vacation

Maskenbal u Kinu

🎠 Maskenbal u Kinu 21.02. u 17h 🎡
👉 Pripremite svoje najbolje maske u dođite na maskenbal u kino 🎉🃏
🧩🎲 Uživajte uz igru, ples i zabavu
💃🕺 Program je za djecu do 16 godina 🎂🤡
🎭🥸 Sve maskirane posjetitelje čeka nagrada

Netko kuca na vrata kolibe

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

IZVORNI NASLOV: Knock at the Cabin

ŽANROVI: Horor

GODINA PROIZVODNJE: 2023

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

Andrew, Eric i njihova posvojena kćer Wen odlaze na odmor u kolibu u šumi. Idilični obiteljski odmor ne traje dugo jer njihovoj kćeri prilazi nepoznati čovjek i govori joj kako se mora sprijateljiti s njom i njenim očevima te mu se slama srce zbog onoga što mora učiniti. Nakon što on i još troje ljudi provale Andrewu, Ericu i Wen u kolibu, drže ih kao taoce te im govore kako moraju obaviti važan posao, možda i najvažniji u povijesti svijeta. Obitelj mora napraviti izbor, a ako to ne učine, biti će izazvana apokalipsa.

The Whale

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

THE WHALE - BRENDAN FRASER U ULOZI ŽIVOTA

Priča govori o povučenom učitelju engleskog, ozbiljno pretilom, koji se bori sa zdravstvenim problemima te se pokušava ponovno povezati sa svojom otuđenom sedamnaestogodišnjom kćeri. Nju i njezinu majku ostavio je prije mnogo godina, zbog veze s muškarcem.

€3,50

Ant-Man i Wasp: Kvantumanija

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

TRAJANJE: 125 minuta

IZVORNI NASLOV: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

ŽANROVI: Akcijski

GODINA PROIZVODNJE: 2023

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

$3,50

P’ASTANIAN I 3 NJUŠKETIRA

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

€3,50

Cocaine Bear

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

Film “COCAINE BEAR” inspiriran je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno  naći u šumi u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u potragu za još robe… i krvi.

IZVORNO IME: Cocaine Bear
REDATELJ: Elizabeth Banks  |  ŽANR: horor, triler
ULOGE: Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince, Scott Seiss

$3,50

Marmaduke: Buntovnik na četiri noge

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa. Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

€3,50

VRISAK IV

DKC Kino Ivana Danila 9, Sveti FIilip i Jakov

Paramount Pictures predstavlja novi trailer filma „Vrisak 6“ koji će vas natjerati na…znate već što. New York je grad koji ne spava, a ni neće kada se u njemu pojavi Ghostface. Glumačku ekipu filma čine poznata lica poput Jenne Ortege („Wednesday“) i Hayden Panettiere („Nashville“).

€3,50